miércoles, 25 de enero de 2012

XERRADA AL CLUB DE LA BONA TAULA

Cuina vegetariana afrodisíaca: plaer i salutPDF
dimecres, 1 de febrer de 2012 19H

Gavina_-0_100x89A càrrec de Mª PILAR IBERN, més coneguda com a GAVINA, professora de cuina vegetariana creativa saludable.


Mª PILAR IBERN, l'anomenarem GAVINA a partir d'ara, fa més de vint-i-cinc anys que es dedica a l'ensenyament de la cuina. I ho fa des d'una perspectiva prou inèdita: a partir d'uns principis vegetarians, conjumina la salut amb el plaer.
Si bé ha escrit ja vuit llibres sobre aquesta temàtica, ha estat un dels seus darrers, Las 69 recetas más afrodisíacas de la cocina vegetariana (Premi Gourmand 2010), el que ha arribat a fer-la popular, amb entrevistes a nombrosos i importants mitjans de comunicació.

I tot just ara acaba de guanyar el corresponent a 2011, en la categoria de Millor libre vegetarià, pel seu nou llibre Recetas vegetarianas para grandes ocasiones (RBA).
Gavina_-1_250x354
Gavina_-2_250x187Ens parlarà de com estimular el sistema immunològic a través del plaer, tot descobrint la cuina afrodisíaca com a eina per guarir i gaudir; és a dir, com obtenir medicines de gourmet a la nostra taula diària.
La sàbia combinació d'espècies d'origen mil·lenari, utilitzades des del Kamasutraals llibres de medicina xinesos, han materialitzat el seu treball. I tot plegat ho fusiona amb la nostra també tradicional horta mediterrània.Gavina_-3_250x366
Diuen que tot allò que és bo, o és pecat o engreixa. Les receptes que ens proposa l'amiga GAVINA són bones sense cap dubte i no engreixen gens. El tema del pecat el deixem a la consciència de cadascú.
En acabar la xerrada, la GAVINA ens oferirà un seductor piscolabis. Us ho perdreu?
En acabar la xerrada, la GAVINA ens oferirà un seductor piscolabis. Us ho perdreu?


Lloc:    Sala d'Actes de Golferichs el Xalet
Dia:     dimecres, 1 de Febrer de 2012
Hora:   19 hores

Entrada lliure. Aforament limitat. Cal recollir l'entrada 15 minuts abans de la conferència. Recollida per ordre d'arribada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario