Cuina vegetariana afrodisíaca: plaer i salut |
dimecres, 1 de febrer de 2012 19H | ||||||||
Mª PILAR IBERN, l'anomenarem GAVINA a partir d'ara, fa més de vint-i-cinc anys que es dedica a l'ensenyament de la cuina. I ho fa des d'una perspectiva prou inèdita: a partir d'uns principis vegetarians, conjumina la salut amb el plaer.
Diuen que tot allò que és bo, o és pecat o engreixa. Les receptes que ens proposa l'amiga GAVINA són bones sense cap dubte i no engreixen gens. El tema del pecat el deixem a la consciència de cadascú. En acabar la xerrada, la GAVINA ens oferirà un seductor piscolabis. Us ho perdreu? En acabar la xerrada, la GAVINA ens oferirà un seductor piscolabis. Us ho perdreu? Lloc: Sala d'Actes de Golferichs el Xalet Dia: dimecres, 1 de Febrer de 2012 Hora: 19 hores Entrada lliure. Aforament limitat. Cal recollir l'entrada 15 minuts abans de la conferència. Recollida per ordre d'arribada. |
No hay comentarios:
Publicar un comentario