martes, 6 de marzo de 2012

Menús mes de Març al Cullerot La Cuina de Gavina




Tarta tatin. Receta | http://www.directoalpaladar.com/postres/tarta-tatin-receta

Estimats amics de la cuina creativa saludable, continua el fred i per tal hem escollit un seguit de menús per mantenir l'escalfor interna mentre gaudim d'una taula tant creativa com saludable.
Confio sigui del vostre gust aquesta selecció de capricis gastronòmics
                                           
Ja sabeu que podeu reservar directament al:
Cullerot 
San Felip 54
Telf.  935409741- 635767736

Aprofito també per passar-vos l'enllaç directe per que pogueu sentir la meva darrera entrevista a
Taronja digital
Mousse de espárragos - revistamaru.com   | http://www.revistamaru.com/1423195-mousse-de-esparragos

MENUS MES DE MARÇ
AL CULLEROT LA CUINA DE GAVINA


dimarts 6 de març de 19 a 21h divendres 9 de 11 a 13h
Cuina energética i afrodisiaca sense gluten

arrós al curry amb bolets al estil hindú
tempeh amb temptació de poma
pastís suau d'avellanes amb cobertura a la taronja


dimarts 13 de març de 19 a 21h divendres 16 de 11 a 13h
Cuina energètica i re-mineralitzant amb toc d'autor
Bledes al estil xines
Tofu amb salsa verda (amb verdures d'estació, carxofes, pessols...)
barretes energétiques de cibada amb dàtils

dimarts 20 de març de 19 a 21h. I divendres 23 de 11 a 13h
Cuina capritxosa per gourmets llaminers
Amanida d'hivern
pizza de carxofes amb nous i 3 formatges
Pastís de peres al xocolata


dimarts 27 de març de 19 a 21h. I divendres 30 de 11 a 13h
cuina francesa amb toc d'autor
Sopa de ceba amb perfum del oceà
piruletes de formatge cruixents
mousse d'espàrrecs
Tarta Tatin

No hay comentarios:

Publicar un comentario