lunes, 30 de julio de 2012

CLASSES DE CUINA VEGETARIANA CREATIVA


EL CULLEROT
C. SANT FELIP, 45 · 08320 EL MASNOU · T. 93 540 97 41
Classes de cuina
amb la Cuina de Gavina
Setembre

horaris de 19 a 21 h. Cost per taller 30€
El preu inclou classe de 3 hores , amb receptes escrites, i sopar tot regat amb vi d'Alella!

A càrrec de Mª Pilar Ibern*Gavina professora de cuina vegetariana creativa i escriptora especialista en nutrició i salut

Divendres dia 7 de setembre
TALLER DE CUINA TAILANDESA

ARRÒS DOLCET AMB MANGO I ACACARDS
TOFU AMB PERFUM TAILANDÈS
COL AMB COCO I PANSES
FLAMETINES DE PLÀTAN A LA CÚRCUMA

dimecres i dissabte 8 de setembre de 7 a 10 del vespre
CUINA MEDITERRÀNEA CREATIVA SENSE GLUTEN!

COGOMBRES FARCITS AMB SALSA DE IOGUR AMB MENTA
CORS DE POLENTA AMB SAMFAINA I NORI
MOUSAKA D'ALBERGÍNIA FARCIDA DE PROTEÏNA DE SOIA AL CURRY
CAPRICIS DE FESTUCS A LA TARONJA AMB MEL

dimecres 12 i dissabte 15 de setembre
CUINA FRANCESA
COCKTAIL DE CAVA AMB TARONJA A L GINGEBRE
SOPA DE CEBA GRATINADA
CREP FARCIT DE CARBASSÓ AMB CREMA DE FORMATGE DE CABRA
TARTA TATIN

Dimecres 19 i dissabte 22 de setembre
TAPES I APERITIUS DIFERENTS

BOLETS D'OUS DE GUATLLA AMB XERRYS
MINIBROQUETES DE SEITÀN AMB BOLETS I MOUSSELINA D'ALL I OLI
EMPANADILLES DE BOLETS AMB OLIVADA I TOFU FUMAT
ESPINACS AMB BIRUTES DE PARMESÀ I PINYONS AMB SALSA MAR I TERRA XAPATINES AMB FORMATGE I ESPÀRRECS A LA BRASA AMB ROMANI.
MINI GELE DE FRUITS DEL BOSC AMB CREMA DE LLET DE COCO

Dimecres 26 i dissabte 29 de setembre
CUINA JAPONESA CREATIVA
SOPA DE MISO COMPLERTA
MAKIS DE COLORS
ROTLLETS DE PRIMAVERA AL CURRY
ANOUS CANTONESES AMB IOGUR DE SOIA

octubre

horaris de 19 a 21 h. Cost per taller 30€
El preu inclou classe de 3 hores , amb receptes escrites, i sopar tot regat amb vi d'Alella!

A càrrec de Mª Pilar Ibern*Gavina professora de cuina vegetariana creativa i escriptora especialista en nutrició i salut

Dimecres 3 i dissabte 6 d'octubre
MÉS TAPES I APERITIUS CREATIUS!

COPA AFRODITA
OUS FARCITS DE BOLETS AMB NORI I OLIVADA
MINIQUICHE D'ESPINACS I GÍRGOLES
ENDIVIES FARCIDES D'ESMICOLAT D'ENCIAM AMB SALSA OCEÀNICA
NIUETS DE PASTA DE FULL FARCITS DE SOBRASSADA INFERNAL (VEGANA)

Dimecres 10 octubre i dissabte 13 octubre
CUINA ITALIANA

TOMAQUETS AMB FORMATGE FETA AL ORENGA
ESPAGUETTIS AMB CREMA DE BOLETS
TORTA PASQUALINA
TIRAMISÚ SUAU

dimecres 17 d'octubre i dissabte 20
CUINA DE TARDOR
CREMA DE CARBASSA A LA CANYELLA
ARRÓS AL CURRY AMB BOLETS
AMANIDA TEBIA AMB GÍRGOLES CRUIXENTS
PASTÍS DE XOCOLATA AMB NOUS

dimecres 24 d'0ctubre i dissabte 27
AMANIDA DE CABDELLS DE TUDELA AMB SALSA DE MISO
FIDEUÀ DE BOLETS AMB MOUSSELINA D'ALL I OLI
TEMPEH AMB CEBA CARAMELITZADA I TENTACIONS DE POMA
BUDING DE MONIATO A LA CANYELLA

No hay comentarios:

Publicar un comentario