CLASSES DE CUINA PER FESTES
"La Cuina de Gavina" al "Cullerot"
DESEMBRE
Reserveu taller i menú al
635767736 i al cullerot 935409741
Dimarts 4 Desembre de 11 a
13.00
Sopa de Nadal amb pilota vegetal a la
cúrcuma
Seitàn rostit farcit de colors
Corona de gelatina de fruits de Nadal
Corona de gelatina de fruits de Nadal
Divendres 14 Desembre de 11 a 13.00
Dissabte 15 de 19 a 22.00
Amanida de Nadal amb diamants de
magrana
Torró d'avellanes a la taronja amb
gingebre
Dimarts 18 de Desembre de 11 a
13.00
Dijous 20 de Desembre de 20 a
22.00
Arbre de Nadal farcit de carxofes amb
nous
Xampinyons farcits de crema de formatge de cabra
Xampinyons farcits de crema de formatge de cabra
Terrina de carbassó amb nori amb salsa de
pebrot
Cocktail de cava amb espècies
Cocktail de cava amb espècies
"El Cullerot"
C. SANT FELIP, 45 · 08320 EL MASNOU · T. 93 540 97 41
Classes de cuina de tardor
Horaris de 19 a 21 h. Cost del taller 30€ BONO 4 tallers 100€
El preu inclou classe de 3 hores, amb dossier de receptes , i sopar. Tot regat amb vi d'Alella!
A càrrec de Mª Pilar Ibern*Gavina XEF i escriptora especialista en cuina vegetariana, nutrició i salut
www.lacuinadegavina.blogspot.com
www.lacuinadegavina.org
www.lacuinadegavina.blogspot.com
www.lacuinadegavina.org
Divendres dia 9 de novembre de 11 a 13:00
TALLER DE CUINA de BOLETS
CRESTES DE BOLETS AMB BOLETS I TOFU FUMAT
ROTLLE DE PATATA FARCIT DE BOLETS AMB MUSSELINA DALL I OLI
TURRONETS DE FRUITS SECS
Dissabte 10 de novembre 19 a 22:00
TARTALETES D'ESPÀRRECS DE MARGE I BOLETS AMB FORMATGE DE CABRA
CRESTES DE BOLETS AMB BOLETS I TOFU FUMAT
ROTLLE DE PATATA FARCIT DE BOLETS AMB MUSSELINA DALL I OLI
TURRONETS DE FRUITS SECS
Dimarts 13 de novembre de 11 a 13:00
CUINA ITALIANA AMB CARXOFES!
CARXOFES A LA BRASSA AMB SALSA PARMESANA
PIZZA DE CARXOFES AMB CEBA CARAMELITZADA I ANOUS
MONTE BIANCO DE CASTANYES AL CACAO
Dissabte 17 de novembre 19 a 22:00
CUINA ITALIANA AMB CARXOFES!
CARXOFES A LA BRASSA AMB SALSA PARMESANA
PIZZA DE CARXOFES AMB CEBA CARAMELITZADA I ANOUS
MONTE BIANCO DE CASTANYES AL CACAO
COCKTAIL DE CAVA AMB TARONJA AL GINGEBRE PER ACOMPANYAR
Divendres dia 23 de novembre de 11 a 13:00
TALLER DE CUINA AMB CEREALS i FRUITS SECS
SOPA DE QUINOA ARC IRIS
HAMBURGUESES DE CIBADA AMB FRUITS SECS
FLAM D'AMETLLES AMB XAROP D'AGAVE
Divendres 23 de novembre de 19 a 22:00
TALLER DE CREPES CREATIUS
BOLETS AMB ESPÀRRECS I FORMATGE DE CABRA
CARXOFA AMB NOUS I FORMATGE DANÉS O TOFU FUMAT
CREPE DE CREMA TIRAMISÚ I NOUS CARAMELITZADES
FUSIÓ DE XOCOLATA AMB VIRUTES DE COCO I ESPÈCIES AFRODISIAQUES
Dimarts 27 de novembre de 11 a 13:00
CUINA DE MUNTANYA
SOPA DE MONJETES DEL GANXET AL PIMENTÓ
SEITÀN AMB CREMA DE BOLETS
PASTÍS D'AMETLLES AMB MENTA FRESCA
Dissabte 1 de desembre de 19 a 22:00
CUINA JAPONESA CREATIVA
SOPA DE MISO COMPLETA
MAKIS DE COLORS
ROTLLETS DE PRIMAVERA AL CURRY
NOUS CANTONESES AMB IOGURT DE SOIA
No hay comentarios:
Publicar un comentario