CUINA DE PRIMAVERA A LA CUINA DE GAVINA
2 ABRIL de 11 a 13.00
DESPERTA LA PRIMAVERA!
*Amanida de floretes amb espàrrecs de marge i calèndules
* Tofu amb salsa verda
* Cors de maduixa
9 ABRIL D'11 A 13.00
CUINA XINESA
*Sopa de gírgoles amb alls tendres
*Tofu amb sèssam cruixent i tempures vegetals
*postre sorpresa
16 ABRIL D'11 A 13 i 20 d'abril de 19 a 21.00
ESPECIAL SANT JORDI
*Braç de sant Jordi amb samfaina i musselina d'all i oli
*Anima de princesa amb salsa de drag
*Pastís de full de la diada
23 abril estaré signant llibres a la taula d'autors locals s Sant Andreu de 11 a 18 i de 19 a 21.00 al museu dels Angels Alella
30 ABRIL de 11 a 13 i dissabte 27 d'abril de 19 a 21.00
CUINA ITALIANA
Gnoquis de bolets i amanida d'espinacs tendres amb encenalls
Tarta Flora amb bócoli i pastanaga amb pecorino
Rosquilles al pebre amb fonoll i vi dolcet
No hay comentarios:
Publicar un comentario