lunes, 1 de abril de 2013



                     CUINA DE PRIMAVERA A LA CUINA DE GAVINA






                                2 ABRIL de 11 a 13.00
                               DESPERTA LA PRIMAVERA!
                      *Amanida de floretes amb espàrrecs de marge i calèndules
                      * Tofu amb salsa verda
                     * Cors de maduixa

                               9 ABRIL D'11 A 13.00
                                CUINA XINESA
                      *Sopa de gírgoles amb alls tendres 
                      *Tofu amb sèssam cruixent i tempures vegetals
                      *postre sorpresa

                           16 ABRIL D'11 A 13 i 20 d'abril de 19 a 21.00
                           ESPECIAL SANT JORDI
                      *Braç de sant Jordi amb samfaina i musselina d'all i oli
                      *Anima de princesa amb salsa de drag
                      *Pastís  de full de la diada

23 abril estaré signant llibres a la taula d'autors locals s Sant Andreu de 11 a 18 i de 19  a 21.00 al museu dels Angels Alella 

                    30 ABRIL  de 11 a 13 i dissabte 27 d'abril de 19 a 21.00
                         CUINA ITALIANA
                    Gnoquis de bolets i amanida d'espinacs tendres amb encenalls                       
                    Tarta Flora amb bócoli i pastanaga amb pecorino
                   Rosquilles al pebre amb fonoll i vi dolcet

No hay comentarios:

Publicar un comentario